Mer om Norrlandsexperten

Norrlandsexperten är ett litet företag som sysslar med VVS, ventilation och värmepumpar. Vi ser till att kunder runt om i Norrland får professionell hjälp med sina bygg- och renoveringsprojekt.

Dina experter uppe i Norr

Norrlandsexperten består av ett glatt gäng hantverkare som alla har genomgått den utbildning som krävs för att vi ska kunna utföra ett korrekt arbete. Samtliga av oss har yrkesbevis och du som kund får därför ett fackmannamässigt utfört arbete som uppfyller alla krav gällande kvalitet och säkerhet.

Vi är väldigt måna om att göra våra kunder nöjda och har därför ett stort kundfokus. Det innebär bland annat att vi alltid gör vårt bästa för att tillmötesgå kundernas önskemål och att vi gör så gott vi kan för att hitta lösningar som passar kundernas budget, preferenser och förutsättningar.

Som företagsnamnet antyder utför vi uppdrag i Norrland. Eftersom vårt företag är stationerat i Umeå, kan vi hjälpa kunder både i och utanför Umeå.

Våra tjänster kan utnyttjas av företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi kan ta oss an uppdrag i alla storlekar och kan agera som helentreprenad för olika byggprojekt vid exempelvis installation av ventilationssystem.

Vi är experter på VVS, ventilation och värmepumpar

Sedan dag ett har vi fokuserat på att skapa bra kundkontakter och att få ett stort förtroende hos våra kunder. Det åstadkommer vi främst genom att erbjuda arbeten av hög kvalitet och med god service.

Våra tjänster inom VVS, ventilation och värmepumpar lämpar sig såväl för det lilla torpet som den stora industribyggnaden. Eftersom vi är experter på det vi gör, kan vi anpassa alla uppdrag på ett mycket individuellt sätt och skapa resultat som tillgodoser alla kunders behov. Genom att anlita en professionell VVS firma som oss säkerställer du att du får ett hållbart resultat som håller hög kvalitet.

Hoppsan! Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs vår integritetspolicy här.