Värmepumpar hos Norrlandsexperten

Vi på Norrlandsexperten kan det där med värmepumpar. Kontakta oss om du vill ha hjälp med service av din befintliga värmepump eller är intresserad av att installera en ny. Vi hjälper dig genom hela projektet.

Varför satsa på värmepump?

En värmepump har många fördelar. För det första är den väldigt energieffektiv och många villaägare runt om i landet har kunnat spara många tusenlappar varje år genom att byta ut sin befintliga värmekälla från direktverkande el till en värmepump. För det andra är en värmepump mycket enkel att använda. Med några få knapptryck har man omedelbart varm luft som strålar ut i hemmet. Den är dessutom säker att använda och kan därför hanteras även av de yngsta familjemedlemmarna. Sist men inte minst kan en värmepump fjärrstyras på långt håll. Med andra ord kan den med hjälp av en app hanteras av någon som inte ens befinner sig i hemmet. Det bidrar också till att göra det möjligt att spara pengar och göra värmepumpen mer energieffektiv. Den kan exempelvis stängas av på avstånd om man har glömt att stänga av den när man är på väg till jobbet.

En värmepump kan i de allra flesta fall, namnet till trots, även användas som AC på sommaren. Det gör värmepumpen till en mycket användbar apparat året runt. Värmepumpen kan med fördel installeras i villor, industribyggnader och affärslokaler.

Vilken värmepump ska man ha?

Värmepumpar kommer i många utföranden och finns i olika prisklasser. Oftast är det budgeten och/eller behovet som bestämmer vilken värmepump man ska välja. Vi kan hjälpa dig att utse en bra kandidat eftersom vi vet precis vad olika värmepumpar går för. Självklart ser vi även till att du får en utförlig och komplett kalkylering på vad det kostar att installera värmepumpen också. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig.

Fixa din värmepump idag!

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha tips och råd gällande värmepumpar eller vill hjälp att utföra service på din befintliga värmepump. En värmepump håller länge och med regelbunden service blir värmepumpen mer energieffektiv, får längre hållbarhet och fungerar mer tillfredsställande.

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert. Vi kan inkludera rotavdraget på fakturan och offerten

Hoppsan! Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs vår integritetspolicy här.