Vi hjälper dig med din ventilation

När du vill installera ett nytt ventilationssystem eller vill utföra underhåll på ett befintligt ventilationssystem, är det oss du ska vända dig till. Vi har lång erfarenhet av ventilation och besitter bred kompetens för att kunna utföra alla typer av ventilationssystem.

Varför behövs ett ventilationssystem?

Ventilation går att ordna på många sätt. Vissa ventilationssystem är mer komplicerade än andra. Kort sagt kan man säga att ju mer komplicerad en byggkonstruktion är, desto mer komplex bör ventilationssystemet vara. Om du exempelvis bor i ett dragigt gammalt torp räcker det med korsdrag ibland eller att ha ett öppet fönster för att få en tillräckligt god ventilation i byggnaden. Men om du däremot har byggt ett nytt hus, med moderna och täta material, behöver det finnas ett ordentligt ventilationssystem som kan ventilera byggnaden på regelbunden basis. Då räcker det nämligen inte med att bara vädra ibland.

Andra anledningar till varför man bör ha ett mer komplicerat ventilationssystem kan även vara om det dagligen vistas många människor i en byggnad som är svår att vädra, exempelvis i en skola. Där förekommer det därför mycket damm och andra små partiklar som inte är bra att andas in. Ett bra ventilationssystem ska föra bort dålig luft som är syrefattig och som kan innehålla alltifrån mögelsporer till damm och virus. Samtidigt ska frisk luft tillsättas så att utrymmet blir hälsosamt att vistas i.

Ett bra ventilationssystem är även bra för byggkonstruktionen då moderna byggnader är täta och behöver syresättas för att inte mögel ska få fäste i materialet. Med andra ord är god ventilation viktigt i många sammanhang.

Bra ventilation kräver kompetens

Oavsett om du behöver installera ett nytt ventilationssystem eller vill utföra underhåll och kontroller av ett befintligt, behöver en utbildad fackman utföra arbetet. Modern ventilation är mycket komplext och kräver bred kompetens då det finns stora risker med ett ventilationssystem som har installerats felaktigt. Alla våra medarbetare har genomgått rätt utbildningar och är därför certifierade yrkesmän inom sin nisch. Därför kan vi tillgodose våra kunder med fackmannamässiga uppdrag oavsett om vi ska installera eller kontrollera ett ventilationssystem.

Få hjälp med ventilationen!

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha vår hjälp med din ventilation. Oavsett om du är företagare eller privatperson, kan vi vara din totalentreprenad vid installation av ny ventilation. Vi ser gärna till att inkludera rotavdraget på din offert eller faktura så att du får våra tjänster till ännu lägre pris. Det går bra att kontakta oss via mejl eller telefon. Ni kan även skicka in en kostnadsfri offertförfrågan till oss. Klicka på knappen nedan för att fylla i din offertförfrågan direkt.

Hoppsan! Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs vår integritetspolicy här.